Una parella de dones ha denunciat que una altra dona les ha insultat i agredit al metro de Barcelona pel fet d'haver-se fet un petó dins del vagó. Els fets es van produir dimecres de la setmana passada a la línia 2:

La dona els va recriminar que es fessin un petó, assegurant que li fa "fàstic", i demana que, si la parella vol respecte, també elles han de respectar l'agressora. La dona es justifica dient que "tinc un germà maricon" però que ell, per respecte, no es fa petons amb altres nois davant seu.

La noia que grava els insults li respon que ella es pot "menjar la boca" amb qui vulgui, però la dona encara s'enfurisma més: "o pares de gravar o et prenc el mòbil". És en aquell moment quan dos passatgers més intervenen i demanen a l'agressora que les deixi en pau. Una de les persones que les defensen, segons les víctimes, és una dona gran musulmana, que portava vel.

Les víctimes asseguren que l'atac va durar més de deu minuts i que pràcticament ningú, de tot el vagó ple de gent, va fer res per defensar-les. Les noies han denunciat als Mossos i a l'Observatori contra l'Homofòbia aquests fets, i l'Ajuntament de Barcelona els ha ofert l'Oficina per la No Discriminació per a defensar-les.