Un gos ha atacat brutalment dues persones al passeig Marítim de Portocolom (Mallorca). Una d'elles ha acabat amb queixalades greus als braços i l'altra, amb ferides lleus.

L'animal va sembrar el pànic entre les persones que estaven a la zona, que el van intentar aturar amb cops, cadires i barres de ferro.

Escenes de pànic i cadires volant

El gos estava sol pel poble mallorquí quan, al voltant de les nou del matí de dimarts, es va llençar al damunt d’un home de 71 anys que passejava el seu gos. Poc després, també va abraonar-se sobre una dona de 44 anys que anava amb una amiga.

“Ens hem acostat a l’home perquè crèiem que havia patit un accident”, ha explicat aquesta amiga al Diario de Mallorca. “De sobte, el gos ha aparegut del no res i s’ha llençat al damunt de la meva amiga”, ha assegurat.

Defensats per un testimoni

La mateixa dona explicava que va intentar aturar el gos armada amb una cadira d’una terrassa, però el gos estava enganxat al braç de la víctima i no va aconseguir que el deixés anar.

Finalment, un treballador de la construcció que ho havia presenciat tot va agafar una barra de ferro i va pegar el gos dues vegades, aconseguint que marxés de la zona.

Traslladats a l’hospital

Els testimonis van avisar la policia de Felanitx i els serveis d'emergència sanitaris que van socórrer a les dues víctimes i les van traslladar a l'Hospital de Manacor. L’home va quedar ingressat amb ferides lleus i la dona, amb mossegades greus als braços.

De moment, el gos l’han traslladat a una protectora d’animals, on el mantenen en quarantena mentre la policia busca el seu propietari.