La fiscalia demana 11 anys de presó per a un home amb múltiples antecedents penals que presumptament va pegar una pallissa i va violar a la seva nòvia perquè un jove se li va apropar a demanar-li foc.

Dins del cotxe, l'home li va recriminar a la seva parella "que atreia els homes"

 

Després de passar la nit en un bar de la ciutat de Badalona, l'home i la seva parella, que feia quatre anys que estaven junts, van anar a buscar el seu Citroën. Una vegada dins, ell li hauria recriminat a la seva parella "que atreia els homes", perquè de camí al cotxe un jove se li havia apropat a demanar-li foc.

En ple atac de gelosia, hauria començat a donar-li cops, puntades de peu i cops de puny i, a continuació, l'hauria penetrat vaginalment, ejaculant dins. La noia, espantada per les agressions, es va quedar tota la nit dins del vehicle. L'endemà al migdia, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va apropar al cotxe i la noia va denunciar tot el que havia passat la nit anterior.

El processat presentava antecedents per alcoholisme i havia estat condemnat anteriorment per maltractaments

 

En el moment dels fets, el processat presentava antecedents per alcoholisme, comportament sociopàtic i un quadre delirant en l'àmbit cognitiu. A més, l'acusat havia estat condemnat anteriorment per un delicte d'agressió sexual i un de maltractaments.