Un home que treballava com a mag en festes privades i la seva nòvia han estat assassinats a cops i ganivetades a San Fernando (Argentina).

Suposadament, van ser dos germans els que van cometre el doble crim per robar-los 150.000 dòlars que l'home guardava a casa seva, han informat fonts judicials i policials.

Els van robar 150.000 dòlars que guardaven a casa

 

Dos dels sospitosos van ser detinguts i encara queda una tercera persona pròfuga. Les víctimes són Leonardo Fernández, de 53 anys, que treballava com a mag en festes organitzades on es feia anomenar 'Alex Il·lusionista', i la seva nòvia Jessica Alberti Cigola, de 25.

Segons les fonts, els veïns van trucar a la policia perquè hi havia sorolls que provenien del pis i un agent va acudir al lloc, però com els efectius no van detectar cap situació estranya, se'n van anar, informa Crónica.

Tanmateix, altres efectius que patrullaven la zona van observar que la contraporta del garatge de la casa estava oberta i una camioneta Ford estava dins amb els llums encesos.

Un dels implicats va assegurar que l'havien contractat per "buidar la casa"

 

Els oficials van activar les sirenes i es van endinsar a l'immoble, on van trobar un home amb les mans en alt que assegurava que els dos germans l'havien contractat per "buidar la casa". Els germans van fugir davant de la presència policial.

En veure que l'amo de la casa assaltada no apareixia, divendres a la nit es va iniciar la seva recerca i van trobar els cadàvers de Fernández i la seva nòvia al pis d'aquesta.

"L'home tenia fractura de crani i, la noia, múltiples ferides punxants de ganivets al coll que li van afectar l'aorta, cops al rostre i tenia destruïda l'òrbita d'un dels ulls", ha precisat un dels investigadors.