Un adolescent de 16 anys ha estat assassinat de diverses punyalades a l'interior d'una església evangèlica de l'estat de Tocantins, al nord del Brasil, van informar aquest dilluns fonts oficials.

Els fets va tenir lloc diumenge a la nit, quan un home va entrar a l'edifici de culte religiós i va apropar-se fins al noi, a qui va apunyalar amb un matxet que tenia guardat a la cintura.

L'home el va apunyalar amb un matxet que tenia guardat a la cintura

 

El menor, que segons la seva família patia autisme, va intentar fugir corrent cap al carrer, però l'agressor el va perseguir fins a la porta del temple, on el va apunyalar més vegades amb l'arma blanca fins a provocar-li la mort.

Les càmeres de seguretat de l'església evangèlica on va tenir lloc l'assassinat, situada a Palmas, capital de Tocantins, van registrar tot l'episodi. La Policia Civil ha obert una investigació per aclarir els motius del crim i detenir el sospitós, que va marxar caminant tranquil·lament després d'assassinar l'adolescent, segons les imatges de les càmeres de seguretat divulgades pels mitjans de comunicació.

L'assassí va marxar caminant tranquil·lament després d'assassinar l'adolescent

 

"Aconseguim identificar l'autor, estem treballant per capturar-lo el més ràpid possible. Hi havia testimonis i càmeres de seguretat que ens han ajudat. El que encara no està aclarit és la motivació del crim", ha explicat el comissari encarregat del cas, Israel Andrade.

El pastor evangèlic que oficiava el culte va declarar a la Policia Militaritzada que la víctima li va dir, instants abans de ser assassinat, que un home volia matar-lo. El menor va quedar-se a l'església fins al final de l'acte religiós, moment en el qual l'agressor va entrar i va anar directe cap a la part de l'altar per apunyalar-lo.