Els Mossos d'Esquadra busquen l'home que ha disparat diverses vegades contra un altre home en un àtic del carrer del Comte d'Urgell de Barcelona i s'ha escapat. Anava amb casc i una jaqueta negra, semblant a la d'un missatger.

ElCaso.cat ha pogut parlar amb un dels testimonis que ha interrogat la policia. En un primer moment la noia ha explicat als agents de la Unitat d'Investigació que no havia sentit res però després ha lligat caps i ha cridat als agents per explicar-los que quan tornava de comprar s'ha topat amb el presumpte assassí del seu veí.

Una veïna s'ha creuat amb l'assassí

Tal com explica, la noia ha entrat al portal i mentre esperava l'ascensor ha vist com un home, amb casc i una jaqueta negra, marxava corrents. No ho ha considerat rellevant, explica la Mercè, una jove que viu en un pis compartit i que estudia a la universitat. La noia li ha vist la cara però no hi ha prestat gaire atenció, tal com detalla ella mateixa a ElCaso.cat i als investigadors dels Mossos.

precinto puerta asesinato urgell

Imatge de la porta del pis on han assassinat un home al carrer d'Urgell / Guillem RS

Els Mossos han pres declaració a tots els veïns que eren al pis en el moment dels fets, al voltant de les dues del migdia d'aquest divendres. Totes les informacions que han recollit durant hores al bloc de pisos del número 125 del carrer d'Urgell han de servir per poder identificar l'assassí. Ara mateix només tenen els testimonis i les imatges de les càmeres de seguretat.

L'home tirotejat, molt poc conegut

Altres veïns també han explicat a ElCaso.cat que l'home, de nacionalitat estrangera, feia poc temps que vivia al pis i que no tenia relació amb els veïns. "Era un noi jove estranger, nòrdic", ha explicat la veïna que comparteix replà amb l'home tirotejat. No era a casa quan han abatut a trets el seu veí.

tiroteig urgell barcelona 2

Imatge d'un cotxe de la policia davant del bloc del carrer d'Urgell / Guillem RS

La policia treballa encara per poder identificar l'home mort. Al pis hi ha documentació d'un home nòrdic però caldrà confirmar que l'home que ha aparegut estirat a terra i greument ferit és qui diu els documents trobats al pis. "Els llogaters canviaven sovint", insisteix, encara en estat de xoc, la veïna del davant.

Ascensor, trets, escales i una moto

L'home ha entrat al bloc i ha pujat amb l'ascensor fins al setè pis i després ha fet el darrer tram d'escales a peu. Allà ha matat presumptament l'home, i després ha marxat corrents per les escales. A baix a l'entrada s'ha trobat amb la Mercè. Ha sortit al carrer i ha agafat una moto que tenia aparcada davant. Agents dels Mossos han resseguit tot el pis per intentar trobar indicis que poguessin ajudar a identificar l'assassí, que encara està lliure i armat per Barcelona.