Gabriela Irene Degiorgio ha estat brutalment assassinada a cops al cap amb un objecte contundent a la seva botiga d'accessoris. Es creu que l'home que l'ha matat la volia violar.

Els fets van passar el divendres, al seu establiment d'accessoris, Carmina, a la ciutat d'Esperança (Argentina). Un nebot de la dona la va trobar sense vida.

Morta a cops

La dona, mare de dos fills, es dedicava a fer decoracions per esdeveniments. Un nebot la va anar a veure a la botiga que regentava i va descobrir el cos de la seva tieta sense vida.

Immediatament va trucar a les autoritats, que van arribar al lloc dels fets i van constatar que la dona havia estat assassinada per diversos cops al cap. Els policies van determinar que l'havien atacat amb un pal o una eina contundent.

La volien violar

Fonts properes a la investigació asseguren que l'assassí la va matar mentre la intentava robar o violar. Les càmeres de seguretat de l'establiment van gravar el principal sospitós del crim. Les autoritats es van posar mans a l'obra per tal de trobar-lo.

L'assassí de Gabriela

Imatges del sospitós gravades per les càmeres de seguretat de la botiga de la víctima.

Es van fer públiques les imatges

El fiscal del cas, Alejandro Benítez, va ordenar que es revelessin les gravacions al públic per tal que la ciutadania pogués col·laborar amb la policia.

Finalment, els agents van poder identificar el presumpte assassí: J.A.R., de 28 anys.

S'ha entregat

La policia va registrar diversos habitatges vinculats amb el sospitós, però no el trobaven enlloc. Finalment, després d'hores de cerca, el jove va entregar-se pel seu propi peu a una comissaria de la ciutat de Santa Fe.