La parella de Josep Maria Mainat, un dels tres components de La Trinca i ara empresari d'èxit, va intentar assassinar-lo aquest estiu per quedar-se part de l'herència milionària de l'home, segons la teoria dels Mossos d'Esquadra, que investiguen l'intent d'assassinat del famós cantant, de 72 anys.

La teoria dels Mossos és que Angela Dobrowolski, de 37 anys, segons avança La Vanguardia, va saber per un correu que el seu marit estava preparant els papers per divorciar-se i que això la deixaria fora del testament multimilionari de Mainat. Va ser llavors quan va idear un pla per intentar matar-lo.

Va punxar Mainat amb insulina

Els Mossos d'Esquadra investiguen com ho va fer i ho han portat davant del jutge d'instrucció número 32 de Barcelona, que ha imputat la dona per aquest presumpte delicte d'assassinat. La dona va injectar insulina a Mainat mentre l'excantant de La Trinca estava dormint a casa seva a Barcelona, un fet, tenint en compte que és diabètic, que el va fer entrar en coma.

Mainat Cotxe TV3

La parella de Josep Maria Mainat l'ha volgut assassinar per quedar-se els seus diners.

Els fets, segons els Mossos, i sempre presumptament, van passar el passat 22 de juliol quan la dona va preparar un combinat amb insulina i, mentre Mainat dormia, el va punxar. Li va dir, segons la instrucció policial que ha desvelat La Vanguardia, que eren vitamines i un preparat per aprimar-se. Atès que la dona té formació mèdica, Mainat es va deixar punxar, mig adormit. La insulina va provocar que Mainat entrés en coma.

Va trucar al 112 per tenir excusa

Dobrowolski va anar mesurant el sucre en sang del seu encara marit i no va ser fins passada mitja hora que va trucar al 112. La policia creu que la dona va trucar-hi només per tenir una coartada, però quan des d'emergències li van dir que li subministrés sucre, la dona va dir que no en tenia.

Matar Mainat per quedar-se els seus diners

Els Mossos d'Esquadra van investigar els fets i els mesuraments que va fer la dona i les imatges de les càmeres de seguretat van demostrar que alguna cosa no quadrava. Finalment van detenir la dona, que va ser deixada en llibertat després de declarar davant del jutge, acusada d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa. Tot i que la vida de Mainat va perillar, l'atenció que va rebre a l'ambulància li va salvar la vida. En dos dies li van poder donar l'alta.

La Vanguardia assegura que el famós ha confirmat els fets però no ha volgut donar més detalls de la investigació, que segueix en marxa.