Els Mossos d'Esquadra busquen des d'aquest divendres al migdia l'home que, amb una arma curta de calibre 9 mm, va abatre amb diversos trets un altre home a l'àtic del número 125 del carrer Comte d'Urgell, de l'Eixample de Barcelona. Segons han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, aquest dissabte al matí l'home encara no havia pogut ser capturat.

Els agents d'investigació dels Mossos d'Esquadra tenen la captura de pantalla de les càmeres de seguretat del bloc on es va produir l'assassinat i estan treballant per trobar-lo, però a hores d'ara la recerca encara no ha pogut acabar amb la detenció de l'home.

Amb casc i vestit de missatger

Tal com va avançar ElCaso.cat, l'home va entrar a l'edifici amb la cara tapada amb un casc de moto i una caixa. Va pujar amb l'ascensor fins a la setena planta i des d'allà va fer el darrer tram d'escales a peu. Va tirotejar l'home i després va escapar corrents per l'escala. Va ser a l'entrada del bloc on es va topar amb una veïna, tal com va explicar ella mateixa a la policia i també a aquest mitjà. Quan va sortir al carrer es va escapar amb una moto que tenia aparcada a la vorera del davant.

precinto puerta asesinato urgell

La porta del pis de la víctima, al carrer d'Urgell, precintada per la policia / Guillem RS

L'home anava amb el casc i, tal com van veure els agents a les càmeres de seguretat, anava vestit amb un anorac com si fos un missatger. En la sortida, i tal com han explicat fonts de la investigació a aquest mitjà, no portava la caixa i portava la mà a la cintura. Tot fa pensar que és on portava l'arma que va fer servir per matar el jove.

L'home tirotejat: jove i nòrdic

Els Mossos també treballen, de manera paral·lela, per identificar plenament l'home abatut a trets en aquest àtic del centre de Barcelona. Segons el testimoni dels veïns i també per la documentació que hi havia a l'interior del pis, es creu que l'home mort és un jove de nacionalitat estrangera -algunes fonts apunten que podria ser nòrdic- que feia pocs mesos que s'havia instal·lat en aquest pis, a tocar de l'avinguda de Roma.