José Luis Abet Lafuente, el triple assassí confés de Valga, que va matar la seva exsogra, la seva excunyada i la seva exdona, va disparar un total de 15 trets. Quatre bales van impactar en l'exdona, tres en l'excunyada i unes altres quatre en l'exsogra, tal com assenyalen fonts de la investigació a Faro de Vigo.

Va ser rebut al crit d'"assassí" a la seva arribada a l'edifici judicial

 

Abet ha ingressat a la presó d'A Lama després que el jutjat d'instrucció número dos de Caldes de Reis hagi decretat presó provisional comunicada i sense fiança.

El pas a disposició judicial de l'assassí confés de Valga es va produir dimarts al matí i a la seva arribada a l'edifici judicial, amb el cap cot però amb la cara descoberta, va ser rebut amb crits d'"assassí" i insults.

Va utilitzar un revòlver per al qual no tenia llicència

El detingut va utilitzar un revòlver del calibre 32 per al qual mancava de llicència i del qual ara s'investiga la seva traçabilitat, segons ha concretat aquest dimarts el delegat del Govern a Galícia, Javier Losada.

"S'han fet ja totes les investigacions, s'ha recuperat l'arma, que és un revòlver del calibre 32, amb unes capses de municions, al riu Tambre, al lloc on va indicar que havia tirat tant el revòlver com la munició", ha explicat Losada, que ha presidit el minut de silenci davant de la Sugdelegación de Pontevedra.