El presumpte assassí d'una noia de 18 anys que va esquarterar el seu cadàver dimecres passat té un perfil que fa fredar. Molt conegut al seu barri de Valdemoro (Madrid) per tenir una clientela fidel que venia a tatuar-se a a casa seva, tots el coneixien amb el sobrenom del "carnisser tatuador"

Matías, 26 anys i colombià

El seu nom real és Matías, té 26 anys i és de nacionalitat colombiana. Des del 2014, vivia com a okupa d'una casa i els seus veïns asseguren que no tenien relació amb ell perquè semblava molt introvertit tot i que mai havia ocasionat cap problema a la comunitat. D'altres asseguren que també traficava amb drogues.

Mentre la Guàrdia Civil continua a la cerca de més trossos del cadàver de la noia que va matar, a casa d'ell s'ha trobat tot un arsenal de navalles, catanes, ganivets i tot allò necessari per celebrar rituals satànics i de bruixeria. Els qui el coneixen, asseguren que pateix una malaltia mental de la que va renunciar tractar-se i medicar-se amb quadres d'esquizofrènia que els seus coneguts mai haguessin pogut arribar a imaginar.

Tota la casa del presumpte assassí estava tacada de sang

Però això no és tot. La policia, quan ha entrat a la casa, s'ha trobat amb restes de sang escampades per les parets i el terra de l'habitatge que serien de la víctima mortal. En ella, també hi havia pòsters del psicòpata Hannibal Lecter, personatge creat pel novel·lista Thomas Harris i que va interpretar a la gran pantalla l'actor Anthony Hopkins.

Aquest no és l'únic personatge de ficció que admira. El seu referent, i no se n'amagava, és el pallasso de terror de la pel·lícula It, creat per Stephen King. It gaudeix atemorint i matant a tot aquell que es troba per davant. Fonts properes a la investigació asseguren que continuen treballant en el perfil del presumpte assassí.