Tres homes disfressats de policia, amb armilles amb la inscripció de "Guàrdia Civil" i unes plaques policials semblants a les que fa servir aquesta policia, van assaltar violentament un local cannàbic del districte de Sant Martí. Va passar el passat 19 de març quan faltaven pocs minuts per les vuit del vespre, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Els homes van entrar fent-se passar per policies, van retenir als responsables del local lligant-los amb brides i els van fer agenollar a terra i els van amenaçar. Van aprofitar que tenien els responsables del club, del carrer Joan d'Àustria, retinguts per robar diners i documentació.

Quan els tres lladres es van escapar del local, un dels responsables del club cannàbic va córrer darrere d'ells, però no els va poder enxampar.

Els Mossos investiguen l'assalt violent

Els Mossos investiguen l'assalt violent en aquest club social de consum de marihuana. S'estan analitzant les càmeres de seguretat del portal; com a mínim dos dels lladres no anaven amb la cara tapada i s'espera que se'ls pugui identificar. Ara per ara, no hi ha detinguts.

Tot i la violència que van fer servir per lligar els responsables amb brides, cap de les persones que es trobaven dins van resultar ferides.

ElCaso.cat ha intentat posar-se en contacte amb els responsables del Club Sativa Poblenou i no han volgut explicar com va anar l'assalt ni tampoc quants diners van poder robar els lladres.