Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dimecres, un home que presumptament ha arrossegat la seva dona amb el cotxe uns 50 metres al barri barceloní d'Horta-Guinardó, segons El Periódico i que ha pogut confirmar ElCaso.cat. La dona ha estat traslladada a un hospital amb diverses contusions, encara que la seva vida no corre perill.

L'agressor té antecedents penals

Els fets s'han produït aquest dimecres cap a les 7 del matí. La parella ha començat a discutir a l'interior del vehicle. Poc després la dona ha baixat del cotxe. Des de l'exterior ha ficat el cap per agafar el telèfon mòbil, moment en què el seu marit ha engegat el vehicle arrossegant-la mig centenar de metres. Veïns de la zona han estat testimonis de l'agressió i s'han mobilitzat perquè l'home parés el vehicle. Posteriorment l'home ha fugit.

Els veïns han trucat al 112, moment en què la Guàrdia Urbana i els Mossos han activat un dispositiu per detenir-lo. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos l'han localitzat telefònicament i poc després l'agressor s'ha presentat voluntàriament en una comissaria on ha estat detingut. L'home de 36 anys i de nacionalitat boliviana té antecedents penals i passarà a disposició judicial en les pròximes hores.