Un home ha apunyalat un sensesostre al Pont de Vallecas, a Madrid, aquest diumenge. L'agressor estava insultant la seva dona i el sensesostre va intentar defensar-la però va acabar rebent diverses punyalades.

Una discussió de parella

Tot va començar amb una discussió de parella. Segons sembla, provocada per l'home que no parava d'insultar la dona. Un sensesostre de 55 anys i nacionalitat peruana ho va veure i va intentar defensar-la. Sense èxit. La parella d'aquesta no s'ho va prendre bé i va decidir apunyalar-lo. Els fets van tenir lloc diumenge passat, de matinada, al Pont de Vallecas, Madrid.

Dormia en un caixer

Aquest sensesostre, de qui es desconeix la seva identitat, dormia en un caixer de l'avinguda de l'Albufera, cantonada amb el carrer Puerto de Canfranc. És allà on va escoltar els crits i la violència amb la que es dirigia l'home a la seva nòvia. Fins que va veure que treia una navalla i va interposar-se. L'agressor, de 41 anys, va clavar-li la navalla al coll provocant-li talls molt greus. 

Fora de perill

Una ambulància del Samur i membres de Protecció Civil es van traslladar fins el lloc. L'home va ingressar a l'Hospital Gregorio Marañón i ja ha rebut l'alta després de rebre punts de sutura pel coll. Per la seva banda, la Policia Nacional ha detingut l'autor de l'apunyalament.