Al voltant de dos quarts de tres de la tarda d'aquest dimecres s'ha viscut un nou incident violent al centre de la ciutat de Barcelona, concretament, al carrer de Princesa, al Born. Un turista ha estat víctima d'un furt violent i dos homes, un ciutadà de Barcelona i un bomber fora de servei, que ho han pogut veure, l'han perseguit.

Persecució pels carrers del Born

Quan els dos homes han pogut acorralar el lladre, aquest, de 18 anys i de nacionalitat marroquina, ha tret una arma blanca i els ha apunyalat als dos. Segons fonts policials, els dos homes han rebut ganivetades a l'esquena i a la cama però no es pateix per la seva vida. 

Un tercer testimoni, un agent dels mossos fora de servei, ha col·laborat amb els altres dos testimonis i han pogut reduir i retenir el lladre fins a l'arribada d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Ha dit que era menor d’edat

El jove s'ha acreditat davant de la policia com a menor d'edat, tot i que les comprovacions posteriors han confirmat que el jove ja és major d'edat. El que sí que s'ha pogut confirmar és que el noi ha estat sota la tutela de la Generalitat de Catalunya fins que va complert els 18 anys.

La policia catalana ha iniciat un operatiu policial per intentar detenir dos companys del lladre, que també han participat en el robatori. Segons han explicat els testimonis, el lladre ha furtat el mòbil al turista i després l'ha entregat a aquests dos, que s'han escapat cap a un altre carrer.