Aquest diumenge al vespre un home ha agredit amb una arma blanca un vigilant de seguretat privada a l'estació del tram de Can Jaumandreu de Barcelona, a la zona de Sant Martí.

L'agent, que treballava en aquesta estació del Tram Besòs amb la col·laboració d'un gos de seguretat, va interceptar un home i aquest va reaccionar ferint el gos i agredit de manera molt violenta amb un ganivet el vigilant.

Ganivetada a la mà i al cap del gos

Tal com es pot veure en aquestes imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, el vigilant va rebre una ganivetada a la mà, provocant-li una greu ferida i havent de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El gos també va resultar ferit d'una ganivetada a la cara. Tot i l'espectacularitat de les ferides, no s'ha de patir ni per la vida del vigilant ni tampoc la del gos que l'acompanyava.

L'agressor forma part d'una banda

L'agressor va marxar del lloc dels fets i segons ha pogut saber ElCaso.cat, encara no s'ha pogut detenir. Segons informacions policials a les quals ha tingut accés aquest mitjà, l'agressor era un home sud-americà que anava acompanyat d'altres persones i a qui la policia vincula a una banda urbana.

Gos Vigilant Seguretat

Imatge del gos del vigilant, també ferit en l'incident. 

Tot i que encara s'està investigant, es creu que van atacar al vigilant de seguretat quan els hi va recriminar que accedissin al comboi sense validar el tiquet. Els sindicats lamenten la falta d'agents en aquesta línia del tram, la T5 i T6, que qualifiquen de "molt conflictiva".