Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou apunyalament al centre de Barcelona. Aquest vespre de dilluns un home de nacionalitat marroquina i jove ha estat agredit amb arma blanca al carrer de Sant Pere Més Alt de Barcelona, a Ciutat Vella, a tocar del Palau de la Música.

L'avís l'ha rebut la policia catalana al voltant d'un quart del nou del vespre, quan la patrulla ha arribat al lloc dels fets, i segons han explicat fonts dels Mossos, han trobat un home molt malferit amb diverses ferides per arma blanca al cos.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha pogut estabilitzar i l'ha traslladat a l'Hospital del Mar, on segueix ingressat. Tot i que està greu, no es pateix per la seva vida.

Els Mossos d'Esquadra busquen un altre home, també jove i també de nacionalitat estrangera, com el possible autor de les ganivetades que han deixat ferit el jove. Segons els testimonis, l'enfrontament es va iniciar com una baralla entre dues persones i no es tracta d'un robatori violent. Les investigacions, i el testimoni de l'home agredit, si col·labora, han de servir per aclarir què va passar.

Barcelona, fora de control

Aquest nou apunyalament al centre de la ciutat arriba l'endemà que els Mossos d'Esquadra fessin públic que en el marc del Pla Tremall detinguessin 17 persones per diversos robatoris amb violència a la ciutat. Grups de joves, la majoria estrangers, que assalten a turistes i veïns de la ciutat per robar joies, diners i mòbils amb molta violència.