Un camioner va resultar ferit greu i va haver de ser traslladat a l'hospital aquest dimarts, 5 de març, al vespre, quan estava estacionat al costat d'un restaurant de Montmeló, al Vallès Oriental, a tocar del Circuit de Catalunya, i una persona encaputxada el va atacar.

L'home es trobava a la cabina del camió quan va veure que una persona s'acostava pel lateral i va intentar accedir a la càrrega del camió fent un forat a la lona del camió. Quan va sortir per fer-lo fora, l'home, que anava armat amb una navalla -que havia fet servir per obrir la lona- va agredir el camioner a la cama. Tot i que la ferida no és greu, una ambulància del SEM va traslladar l'home a l'hospital. Va ser donat d'alta a darrera hora de la nit.

La persona encaputxada, que segons les investigacions policials, forma part d'un grup de 'loners', lladres especialitzats a foradar lones de camions per endur-se la càrrega, es va poder escapar del lloc dels fets i no va poder ser detingut per la policia.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions i estan a l'espera de poder identificar l'autor dels fets amb les imatges de les càmeres de seguretat.