És l'estiu més calent dels que es recorden a Barcelona. I no només per la temperatura. Aquesta nit de dilluns a dimarts s'han registrat dos nous incidents amb armes blanques al centre de la ciutat, al districte de Ciutat Vella. Dos homes estan ferits greus per dos apunyalaments a la Barceloneta i al barri de Santa Caterina.

Apunyalat al Pou de la Figuera

El primer incident que està investigant els Mossos es va registrar al voltant de les deu de la nit al Pou de la Figuera, el Forat de la Vergonya.

Un home va resultar ferit d'una ganivetada al tòrax en un enfrontament en aquest punt calent de la ciutat. En un vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat es veuen persones corrents, l'inici de la baralla que va originar aquest enfrontament. Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió de la qual no n'han transcendit més detalls tot i que no es pateix per la vida de l'home ingressat. No hi ha detinguts.

Segon apunyalament, a Pla de Palau

El segon incident de la nit s'ha registrat a Pla de Palau, a la Barceloneta. Segons SER Catalunya, al voltant de dos quarts de sis de la matinada un home ha rebut una ganivetada al pit i ha hagut de ser ingressat greu a l'hospital. Tot apunta a un possible robatori, segons les primeres informacions.

Els Mossos d'Esquadra, després de ser alertats per la Guàrdia Urbana, han pogut detenir l'agressor, un noi sirià de 19 anys. De moment, es descarta que hi hagi relació entre els dos apunyalaments d'aquesta nit a Ciutat Vella.

Una dona morta al Port i un apunyalat a la Mina

Aquest dilluns ja va ser negre a Barcelona i a l'àrea metropolitana. A la nit de diumenge a dilluns moria l'home que a la tarda havia rebut una ganivetada en una baralla per droga de mala qualitat a la Mina. A primera hora del matí va ser trobat el cos sense vida d'una dona sueca al Port de Barcelona.

Estava mig despullada i estava sota el remolc d'un camió al passeig de Can Tunis. Els Mossos també ho investiguen i encara no ha transcendit si han detingut a cap dels responsables d'aquestes noves morts violentes a la capital de Catalunya. Un reguitzell de morts que ja suma set víctimes mortals només a Barcelona des de l'inici de l'estiu.