La sort va evitar una desgràcia. Eren les 17.30 hores d'aquest dimecres quan un indigent que normalment està per la zona de ronda de Sant Antoni, a Barcelona, es va acostar fins al carrer de Joaquín Costa del Raval i va intentar robar un mòbil a un home de 26 anys que sortia d'una perruqueria. Era un conegut de l'establiment i amic d'un dels treballadors.

El jove s'hi va resistir i l'indigent, senegalès i conegut al barri, li va clavar un ganivet al coll, tal com va avançar ahir a la tarda aquest mitjà.

Una ambulància i un cotxe de Mossos

Tal com es pot veure en aquestes imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, el jove va quedar estirat a terra perdent sang. La sort va ser que una ambulància del SEM tornava d'un servei i va topar amb l'incident. Els veïns van aturar el vehicle sanitari i va poder atendre el jove, que va ser traslladat greu a l'hospital Clínic i on, segons han explicat fonts properes al noi, "evoluciona favorablement".

Per caçar l'home els veïns i comerciants també van tenir sort. El van perseguir i l'agressor es va amagar al lavabo d'un restaurant, però una patrulla dels Mossos que estava a la zona va entrar a l'establiment i el va poder detenir i intervenir l'arma que havia fet servir per atacar al jove.

Un conegut dels veïns del barri

Fonts veïnals i de l'associació de comerciants de Ponent i rodalia del Raval han explicat a ElCaso.cat que l'agressor feia mesos que malvivia a la zona de la ronda de Sant Antoni i que ja havia protagonitzat alguns altres incidents.

El sense sostre era conegut per increpar persones, sobretot noies, amb comentaris masclistes, però mai, sempre segons la versió dels veïns a ElCaso.cat, no havia agredit a cap persona. Ahir va ser el primer cop, i gairebé acaba amb tragèdia.