Un home va ser apunyalat greument aquest diumenge a la nit a la sortida d'una discoteca de Sants de Barcelona, segons ha pogut saber ElCaso.cat. L'home va rebre tres ganivetades per part d'un grup de joves amb qui s'havia discutit al local.

Tenia greus ferides al coll, al cap i també al cos. El SEM va poder estabilitzar l'home al lloc dels fets i després el va traslladar a la Vall d'Hebron, tot i que no es pateix per la seva vida, l'home està en pronòstic greu. Els Mossos d'Esquadra han confirmat els fets a ElCaso.cat i han explicat també que hi ha una investigació en marxa i que no s'han practicat detencions.

Els fets es van iniciar per una baralla en una discoteca de la rambla de Badal, al districte de Sants, a les quatre de la matinada d'aquest passat dilluns, 10 de juny. Segons detalla un amic de l'agredit, que és el primer a avisar al 112, un grup de cinc persones de nacionalitat colombiana van atacar amb un punyal a l'home, que ha rebut tres ganivetades importants al coll, al cap i al cos.

Tres ganivetades al cap i al coll

Segons relata el testimoni, l'agredit i el grup de persones, entre els quals hi havia dones i homes, es van discutir per un tema relacionat amb una conversa de l'home amb una de les dones del grup. En la sortida del local, el grup de persones van seguir la discussió que va acabar amb una baralla i la posterior agressió. Després de l'agressió els cinc presumptes implicats es van escapar del lloc dels fets.

Una ambulància del SEM va atendre l'home, que presentava les tres ferides i perdia molta sang. Quan se'l va poder estabilitzar va ser traslladat a la Vall d'Hebron, per la gravetat de les ferides. Tot i el pronòstic reservat i greu, no es pateix per la seva vida ara per ara.

Investigació oberta, sense detinguts

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets i els motius de l'agressió. En la ganivetada hi van participar cinc homes i tres dones, i segons les primeres investigacions, tots de nacionalitat colombiana. Ara per ara no s'han pogut detenir els implicats en la baralla tot i que la recerca de les persones segueix en marxa. La policia va buscar per la zona les persones que van participar en la brutal agressió però no els van poder localitzar.