Un home ha resultat ferit greu aquesta matinada al carrer de Beatriu, a la part alta del barri del Carmel de Barcelona.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un home de mitjana edat ha estat apunyalat per una altra persona al voltant de dos quarts de tres de la matinada.

Una baralla amb un grup de llatins

Tot s'ha iniciat, segons han explicat diversos testimonis a ElCaso.cat, per una baralla entre un grup de persones del barri i un grup de persones llatines quan ha tancat la fira del Carmel, que està de festa major. La disputa s'ha iniciat a dos quarts de dues i l'agressió amb arma blanca, segons l'avís de la policia, és de dos quarts de tres de la matinada d'aquest dissabte.

La persona apunyalada és un taxista, pare d'una de les noies que ha participat en la baralla, segons les fonts a les quals ha tingut accés aquest mitjà. L'home ha resultat ferit greu i s'ha traslladat a un centre mèdic on segueix a la UCI. No es pateix per la seva vida.

Investigació oberta

En l'incident hi han treballat efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra; aquests darrers s'han fet càrrec del cas.

Agents de la Unitat d'Investigació (UI) d'Horta han assumit les investigacions per trobar l'autor o els autors d'aquesta nova agressió amb arma blanca als carrers de Barcelona.