Un home de 33 anys d'edat ha apunyalat els seus sis fills d'entre 7 i 12 anys i després ha calat foc al seu habitatge amb els menors dins a Cuauhtémoc, Mèxic. Pel que sembla, la seva parella els acabava d'abandonar.

Els fets van passar la matinada d'aquest dimecres, en un domicili ubicat a la colònia Ampliació Astúries. L'home, identificat com Jorge, va tancar els nens i els va començar a atacar amb un ganivet, posteriorment els va empregnar amb gasolina i va calar foc a la casa. Després d'això, l'home va pujar al terrat i va intentar suïcidar-se.

Una de les petites ha mort, la resta es recuperen a l'hospital

 

Alertats pels veïns, la policia i els bombers van arribar al lloc i van aconseguir treure els petits, que van ser hospitalitzats d'emergència per cremades greus i ferides fetes amb arma blanca. Una de les petites ha mort, la resta es recuperen a l'hospital, informa Diari de Mèxic.

El pare de les víctimes, que es va realitzar talls al coll a fi de treure's la vida, va ser detingut per la policia. Encara que es desconeix la causa exacta que va portar l'home a assassinar els seus fills, es presumeix que hauria pres la decisió després que la seva esposa els abandonés.