Un noi de 19 anys ha estat detingut per apunyalar un jove que li acabava de llançar uns petards massa a prop a Alacant. Els fets van tenir lloc durant el cap de setmana passat i la víctima es troba fora de perill després de ser traslladada i atesa a l'hospital General d'Alacant. Una patrulla de la Policia Nacional va aconseguir capturar el presumpte agressor a pocs metres del lloc.

L'incident es va produir el cap de setmana passat en un carrer de la zona nord de la ciutat d'Alacant. Segons ha informat la Policia Nacional, el presumpte agressor va recriminar a un noi que li hagués tirat els petards molt a prop. La discussió va anar pujant de to fins que l'arrestat va treure una navalla i va infligir un tall al costat a la víctima, que a més es va colpejar el cap fort contra la vorera.

El jove -que està fora de perill- va ser atès a l'hospital General d'Alacant, on va rebre diversos punts de sutura. L'ajuda d'un conegut va facilitar que l'agredit pogués fugir del lloc i sol·licitar l'auxili d'una patrulla de la Policia Nacional propera, que van capturar el presumpte agressor a pocs metres del lloc.