Una baralla entre tres joves anglesos acaba amb un ganivet de tipus "zombie" clavat a les natges del cul d'un d'ells.

La baralla es va produir per un conflicte amorós i, ara, el jutjat ha declarat culpable l'agressor a 11 anys i 8 mesos de presó.  L'arma la van haver de treure del cos del jove amb una dura operació quirúrgica

El conflicte amorós 

El jove anglès de 17 anys, Jack Parfitt, va decidir desafiar a un altre noi de 19 anys perquè havia flirtejat amb la seva nòvia embarassada. La cita era a un parc de la ciutat de Covingham (Swindon, Regne Unit) i Parfitt va aparèixer acompanyat d'un altre amic anomenat Aaron Toward-Parker, també de 17 anys, a les 9 de la nit del 20 de gener. Els dos joves van aparèixer a la baralla encaputxats amb passamuntanyes i armats: un portava una pistola i l'altre un ganivet de tipus "zombie".

Aaron Toward-Parker

El jove Aaron Toward-Parker sentenciat a 11 anys i 8 mesos de presó 

Desprès de discutirse durament i diverses agressions físiques, la baralla va acabar amb Toward-Parker clavant el ganivet a les natges del cul del "rival amorós" del seu amic. El ganivet va quedar tan incrustat a la víctima que el noi va necessitar una dura operació quirúrgica per aconseguir treure-li l'arma del cos, ell mateix declarava: "tots els aspectes de la meva vida han quedat afectats pel que va passar i algunes coses no tornaran a ser les mateixes" a diversos diaris locals.

"He perdut el control"

Parffit es va declarar culpable per tinença d'armes i intent d'agressió amb ferides greus per la qual cosa va ingressar a un centre de rehabilitació per dos anys. En canvi, Toward-Parker al principi es va declarar innocent dient que ell havia "perdut el control" i que l'arma va "penetrar accidentalment a la víctima". Ara, el jutjat l'ha sentenciant a 11 anys i 8 mesos de presó.