Un home de Salamanca ha estat detingut per haver clavat, presumptament, un ganivet al coll de l'exnòvio de la seva parella. L'home, de 37 anys, era al balcó de casa seva quan va veure la víctima al carrer, va baixar i li va clavar el ganivet per "desavinences" entre els dos, motivades, precisament, perquè la parella sentimental del suposat agressor ho havia sigut, anteriorment, de la víctima.

Sobre tres quarts de nou del vespre, la policia va rebre un avís per un home que sagnava per una ferida al coll al carrer Lazarillo de Tormes de la ciutat. Quan van arribar al lloc, els agents s'hi van trobar un home que tenia una ferida de poca profunditat just a sota la mandíbula, però que sagnava abundantment i van demanar una ambulància perquè l'atengués de seguida.

L'agressor ho estava observant tot des del balcó

El ferit va manifestar que l'autor dels fets era un veí del mateix carrer, que viu amb l'actual parella sentimental, i amb qui ja s'havia enfrontat anteriorment, amb insults i amenaces. De fet, la víctima va assenyalar amb el dit qui li havia clavat, suposadament, el ganivet, perquè el presumpte agressor tornava a ser al balcó de casa seva, des d'on estava observant tot l'enrenou generat per l'arribada de la policia. 

Els agents van demanar al suposat agressor que baixés al carrer. Aquest s'hi va prestar i va negar l'autoria dels fets, però va ser detingut igualment. Els policies també van buscar el ganivet pels voltants i, també, a casa seva, després que el detingut els ho permetés, però no el van trobar.

El ferit va ser atès a l'hospital de la ferida que, tot i ser poc profunda, va fer que li haguessin de posar punts de sutura.