Bones notícies pels amants dels gats! Gràcies a l'aplicació Meow Talk és possible saber què t'està dient el teu gat en tot moment.

Aplicació per desxifrar els miols dels gats

Els amants dels animals, moltes vegades, es pregunten què és el que pensen les seves mascotes d'ells, sobretot els gats que, més enllà de la fama d'esquerps que tenen, són felins molt comunicatius i afectuosos. No obstant això, a vegades és complicat saber què és el que volen dir als seus amos.

MeowTalk / Twitter LaurineAndersen

Meow Talk és una aplicació que desxifra els miols del teu gat / Twitter LaurineAndersen

Per aquest mateix motiu, han creat una nova aplicació que és capaç de desxifrar el llenguatge dels nostres gats només escoltant els seus miols. Meow Talk ho està petant a tot arreu, ja que és el que necessitaven els amants dels gats des de fa temps, convertint-se en l'aplicació ideal per saber les necessitats de la teva mascota en cada moment.

Meow Talk

Gràcies a la intel·ligència artificial de Meow Talk, és capaç de catalogar els miols dels gats en les següents categories: "aquí estic", "estic descansant", "sento dolor", "estic enfadat", "tinc por", "hola mama", "tinc gana" i "t'estimo". Els miols més fàcils d'identificar són els dels gatets que criden a les seves mares i quan estan afectuosos, segons explica Huffpost.

MeowTalk / Twitter tjacharlie

Meow Talk és l'aplicació ideal per comunicar-te amb el teu gat / Twitter tjacharlie

Ha estat Javier Sánchez, un enginyer que va treballar amb el famós altaveu intel·ligent Alexa, qui ha creat aquesta aplicació, que ha causat tendència a tot arreu i que ha encantat als amants dels gats, que estan molt contents de, per fi, saber què volen les seves mascotes en tot moment.