Una dona de 37 anys de Monistrol de Montserrat (Bages) ha estat trobada morta a l'interior del parc logístic de Mercadona a Abrera (Baix Llobregat) aquest matí pels Mossos d'Esquadra.

La dona havia desaparegut a l'interior del gran complex logístic i ningú n'havia sabut res més des d'ahir, quan va anar a treballar.

Havia de ser a l'interior del parc

La dona havia de ser a l'interior del parc, ja que a l'hora de plegar no n'havia sortit però el cotxe seguia a l'aparcament. Juntament amb els Bombers de la Generalitat s'ha iniciat una recerca que ha acabat aquest matí quan s'ha trobat el cos de la dona en una zona on hi havia màquines. L'avís l'han fet els responsables de l'empresa quan la dona, a primera hora, no s'ha presentat a la feina.

Accident laboral

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra, tal com han explicat fonts oficials a ElCaso.cat, no han trobat cap rastre d'implicació criminal en la mort de la dona i tot fa pensar que es tracta d'un accident laboral.

S'haurà d'investigar i poder-ho confirmar. Al voltant de la una del migdia la comitiva judicial ha accedit al parc logístic de Mercadona per fer l'aixecament del cadàver.