El cos sense vida del submarinista Luis Díaz ha estat trobat a la zona on se'l buscava després de perdre's el seu rastre el passat dia 9 quan va anar a practicar pesca a pulmó a Los Caños de Meca, a Barbate (Cadis).

L'alcalde de Vejer de la Frontera (Cadis), José Ortiz, localitat d'on era natural el submarinista desaparegut, de 34 anys, ha confirmat a les seves xarxes socials la identitat del cadàver trobat i ha manifestat: "El mar ens ha tornat el Luis. Descansi en pau".

A mitja milla del restaurant El Pirata

La Guàrdia Civil ha precisat que la troballa s'ha produït a mitja milla del restaurant El Pirata i que ha estat pujat a bord d'una patrullera de la Guàrdia Civil en direcció al port de Barbate.

L'esposa i pares del bussejador ja han estat informats de la troballa del cadàver, que s'ha produït després que ahir es reunissin centenars de persones per organitzar un reforç en el seu rastreig.

Pare d'una filla de 18 mesos

Luis Díaz, casat i pare d'una filla de 18 mesos, era expert submarinista i coneixedor de la zona de Caños de Meca, on va anar a practicar pesca submarina a pulmó dilluns passat 9 de setembre.

Des d'aleshores estava desplegat un ampli dispositiu de recerca per mar, terra i aire de Salvament Marítim, Guàrdia Civil i Protecció Civil, amb un reforç de voluntaris reclutats per les autoritats locals i la família els últims dies.