Un home ha aparegut mort d'una ganivetada al pit en un portal del barri de Torrero, a Saragossa, pocs minuts després que ataqués la seva exparella amb una arma blanca a la mateixa zona de la ciutat. Ara la policia investiga els fets.

L'atac s'ha produït a l'avinguda Amèrica, 52. La dona, de 31 anys, ha estat atacada al portal de l'edifici per un home que li ha clavat diverses ganivetades a la cara i als braços. Diversos testimonis han intentat aturar-lo i retenir-lo, però l'agressor ha aconseguit escapar-se'n i ha marxat corrent, recull el Heraldo de Aragón.

Els veïns han alertat els serveis d'emergències, que s'han endut la dona a l'hospital Miguel Servet de Saragossa. La policia ha començat a buscar l'agressor per la zona.

Mort davant d'un altre portal

Pocs minuts més tard, la policia ha rebut un altre avís: s'havia localitzat, mort, l'home que havia fugit. L'home, de 28 anys i nascut a Colòmbia, ha aparegut amb un ganivet clavat al pit davant d'un altre portal, al carrer Lasierra Purroy. 

Diversos testimonis han assegurat que l'home hauria utilitzat el mateix ganivet amb què havia apunyalat la seva exparella per a suïcidar-se.

No es tem per la vida de la dona

La dona, una treballadora de l'hospital San Juan de Dios de Saragossa, ha ingressat, segons asseguren fonts hospitalàries, per "maltractaments de la seva parella". La dona continua a les urgències i no es pateix per la seva vida.

Segons la policia, tots dos havien estat parella, tenien un fill en comú i estaven separats des del 2014, i la dona havia denunciat l'home per maltractament.