L'excavació amb forma de fossa amb una espècie de taüt de cartó que s'ha trobat aquest dilluns a Sevilla va ser fet per gravar un videoclip a principis d'estiu. Les investigacions també han confirmat que no hi ha restes òssies humanes a la zona.

Segons fonts de la investigació, la fossa trobada correspon amb la cavada pels integrants d'un grup de música de rap de Sevilla per gravar-hi un videoclip que es va estrenar el passat 1 de juliol. Ara s'està investigant què va passar per tal que la zona no quedés neta un cop es va acabar el rodatge.

El taüt és igual que el del videoclip

El taüt que s'ha trobat correspon amb el que surt al videoclip d'Eivy J. Segons l'Ajuntament de Sevilla, la troballa es va produir al carrer Professor Manuel Olivencia Ruiz de la ciutat andalusa, quan un veí de la zona que passejava al seu gos va descobrir la fossa. 

La policia municipal havia facilitat imatges de la zona, on s'apreciava la fossa al mig d'un descampat i amb una creu damunt de la terra remoguda -que és igual que la que surt al videoclip. A la zona també s'han trobat restes òssies d'animals, que es van fer servir al rodatge.

Un videclip de rap vist per 15.000 persones

El videoclip de rap que es va gravar a la zona es va estrenar el passat 1 de juliol i ja ha estat vist per unes 15.000 persones a YouTube

Ara, després d'aquesta falsa alarma, segur que la cançó i el vídeo musical guanyen visualitzacions. Caldrà veure si el consistori denuncia als responsables de la gravació per no haver netejat la zona després del rodatge.