El cos d'un home ha aparegut aquest dilluns en una cuneta de l'AP-7 a Marbella (Màlaga). Una patrulla de la Guàrdia Civil de Trànsit ha trobat el cadàver en una mitjana de l'autopista i ha avisat la Policia Nacional, que ha activat la comitiva judicial per retirar el cos i ha treballat al terreny per investigar qui és el mort i les circumstancias de la seva mort.

El cos ha aparegut en un avançat estat de descomposició i, segons les primeres investigacions, amb signes de violència. Les causes de la mort de l'home, de, 39 anys, no s'han pogut determinar en un primer moment precisament per l'estat en el qual s'ha trobat. Serà l'autòpsia la que reveli les causes de la mort, segons recull el diari Sur.

Totes les hipòtesis obertes

En trobar-se molt a prop del cos una motocicleta abandonada, una de les opcions que es van estudiar en un primer moment és que la víctima tingués un accident i caigués a una zona poc visible de la cuneta, i per això ningú no ho hagués vist fins ara. Tanmateix, totes les opcions continuan obertes, i en tot cas, el cos no presentava ferides d'arma blanca a simple vista, però sí lesions de naturalesa violenta.

Aquest dimarts se li practicarà l'autòpsia en l'Institut de Medicina Legal de Màlaga i sortirà de dubtes sobre la naturalesa de la mort. En tot cas, el cas en recorda un altre, l'any passat, que també es va donar en una cuneta de l'autopista: uns desconeguts van tirar a una cuneta el cadàver d'un cos i el de la seva dona, malferida. L'home havia estat torturat.