Una moneda de dos euros ha sigut l'objecte de disputa entre dos aparcacotxes (o "gorrilles"). La baralla ha estat tal que un d'ells ha atacat l'altre amb unes tisores i l'ha intentat matar.

Els fets van passar al voltant de les 14.00 hores del migdia d'aquest dimarts, a l'avinguda Germans Maristes de València. Dos aparcacotxes van entrar a disputa per un deute de dos euros; va ser aleshores quan un d'ells va treure unes tisores i va atacar l'altre.

El va agredir amb unes tisores

L'agressor, de 51 anys i nacionalitat espanyola, portava unes tisores a sobre, que va clavar al braç a l'altre home. Per això, la víctima va haver de ser traslladada a l'hospital de València. El ferit, de 30 anys i nacionalitat guineana, va rebre punts de sutura.

Els dos homes malvivien al carrer

Ambdós homes viuen al carrer, i fan d'aparcacotxes. Subsisteixen amb el que poden i amb el que els donen els conductors als qui troben plaça d'aparcament. És per això que els dos euros van ser motiu suficient per a començar la disputa, que va passar ràpidament de les paraules a les mans.

L'agressor ha estat posat en llibertat amb càrrecs per un delicte de lesions, després d'haver declarat al Jutjat d'instrucció número 17 de València.