Quatre agents de la Guàrdia Urbana han estat "brutalment agredits amb pals i navalles" aquest dimecres a la tarda quan han descobert un pis amb la llum punxada on hi havia una plantació de marihuana, segons l'Ajuntament de Badalona.

Quatre agents apallissats a un pis de Badalona

Els fets han tingut lloc al carrer d'Alfons XII del barri de Sant Roc, zona on es produeixen talls de subministrament elèctric per consums excessius atribuïts a escomeses irregulars.

 Segons indica el consistori badaloní, els quatre agents han estat "rodejats i agredits per una torba de persones amb pals i navalles". Tot i que reforços de la Guàrdia Urbana han arribat a l'indret "de forma immediata", els agredits han hagut de ser traslladats a l'Hospital Municipal amb ferides de diversa consideració.

El pis estava infestat de plantes de marihuana

Els agents hi han anat i al seu torn han avisat els Mossos, mentre custodiaven el pis. En aquest transcurs els agents han observat com diverses persones -sembla que podrien ser familiars dels responsables de la plantació- s'enduien plantes de marihuana per les finestres, cap a pisos annexos.

Els agents els han intentat aturar, moment en què s'han adreçat a l'indret més veïns, alguns armats amb alguna arma blanca i pals. En total, una vintena de persones que han agredit els agents

Davant d'aquesta situació, un dels guàrdies ferits ha tret l'arma de foc reglamentària i ha fet un tret a l'aire, que ha servit per dispersar els agressors.

No hi ha detinguts

Els agents no han realitzat cap detenció, per bé que, segons indica Fepol, hi ha diversos identificats perquè són persones conegudes de la zona.