La Policia Nacional ha trobat una noia inconscient, amb signes d’haver estat apallissada i agredida sexualment a Almeria. Un testimoni, que ha desaparegut, va donar la veu d’alarma.

Greus ferides

La troballa es va produir el dimecres passat a les 8:45 del matí. Un testimoni va trucar la policia avisant que s’havia produït un robatori amb violència i hi havia una noia inconscient a les porxades d’un bloc d’edificis d’Almeria.

Els agents es van desplaçar fins a la zona i van trobar la jove amb greus ferides i amb signes de violència sexual. Els oficials van trucar els sanitaris pel seu trasllat a l’Hospital Universitari de Torrecárdenas.

Possible agressió sexual

Els metges la van declarar en estat de coma i van activar el protocol per una possible agressió sexual. Al mateix temps, la Policia Nacional ha obert una investigació per identificar els culpables i esclarir els detalls de la brutal agressió i intent de violació.

Arran del seu estat, els investigadors no han pogut parlar amb la víctima i, per això, intenten localitzar el testimoni que va avisar la policia. De moment, els agents no descarten cap hipòtesi, fins i tot la d’un possible cas de violència de gènere.