La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 26 anys veí de Mos (Pontevedra) que suposadament va insultar, va amenaçar i va colpejar la seva exnòvia quan la va veure pujada en un cotxe acompanyada de dos amics.

El presumpte agressor es va enfrontar al seu ex i després a la policia

El presumpte agressor va situar el seu vehicle a l'altura de l'altre en el qual estava la seva exparella i va començar a increpar-la i demanar-li explicacions de per què l'acompanyaven dos amics. En veure que el conductor del cotxe va pujar la finestreta per protegir la seva integritat i evitar els insults que estava escoltant, el detingut va baixar del seu vehicle i va trencar el vidre de la porta. La situació es va tornar més tensa i perillosa quan la noia, que es va baixar del cotxe per calmar els ànims del seu ex, va ser colpejada i empesa per aquest contra el cotxe. Un veí que passava per la zona va poder subjectar l'agressor i d'aquesta forma la noia va aconseguir pujar de nou al cotxe i juntament amb els amics van marxar del lloc per presentar la denúncia.

El noi està en llibertat amb càrrecs i té una ordre d'allunyament de la noia

Poques hores després una patrulla de la Guàrdia Civil de Mos va localitzar el presumpte agressor en un bar del municipi i va haver de demanar reforços per procedir a la seva detenció a causa de la seva actitud desafiadora i violenta. Un dels agents va patir alguns cops de diversa consideració i la ruptura del vidre del seu rellotge.

El detingut va acabar en un centre hospitalari on va haver de rebre assistència ambulatòria. En menys de 24 hores va ser donat d'alta i posat a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'O Porriño, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs i una ordre d'allunyament fins que se celebri la vista oral.