Antonio Manuel Guerrero, un dels membres de La Manada condemnats pel Tribunal Suprem a 15 anys de presó per violació, ha perdut la condició de guàrdia civil i militar de carrera, segons publica aquest dijous el Butlletí Oficial del Ministeri de Defensa.

Té cabuda un recurs d'alçada contra la resolució

 

Segons el document oficial, Guerrero va perdre la condició de guàrdia civil i militar quan el Tribunal Suprem va donar a conèixer en ferm la decisió el passat dia 21 de juny. Aquell dia, el Suprem va revocar la sentència de La Manada i va elevar les condemnes per als cinc acusats a 15 anys de presó per un delicte continuat de violació amb els agreujants específics de tracte vexatori i actuació conjunta de dos o més persones.

Guerrero ja no és agent de l'institut armat des que va ser ferma la decisió de l'alt tribunal, encara que les retribucions econòmiques les ha mantingut fins al dia d'avui. Contra la resolució cap recurs d'alçada davant del sotssecretari de Defensa. Un altre dels cinc condemnats, el militar Alfonso Jesús Cabezuelo, ja havia estat expulsat de l'Exèrcit.