El serial Mainat-Dobrowolski va sumant capítols i aquest divendres ha estat el torn de la parella de l'empresari, que ha decidit trencar el seu silenci a través d'un comunicat en el qual ha negat l'acusació que pesa sobre ella d'intent d'assassinat, ha recordat que hi ha dues causes obertes contra Mainat per violència de gènere contra ella i en el que s'ha queixat del tracte que està rebent per part d'alguns mitjans de comunicació.

Angela nega que volgués assassinar Mainat

"La causa iniciada per José María Mainat contra mi per un suposat intent d'assassinat és absolutament falsa", afirma Angela Dobrowolski en el comunicat, en el que recorda que el cas es troba encara en la seva fase d'instrucció i que el seu advocat continua treballant per aclarir els fets que creguin convenients.

Mainat Angela Casa TV3

Angela Dobrowolski i Josep Maria Mainat, el dia que van aparèixer en el programa El convidat / TV3

"La meva prioritat és protecció dels meus fills petits"

En el comunicat, la parella de Josep Maria Mainat recorda que "continuen oberts dos procediments penals contra José María Mainat per violència de gènere contra la meva persona" i afegeix: "malgrat l'extraordinària gravetat dels fets en els quals tinc la condició de víctima, el fet que José María ha estat el meu marit en els últims nou anys i sigui el pare dels meus fills petits fa per a mi especialment dolorosa aquesta situació".

Angela, a més, explica els motius per la qual cosa es nega a cedir la custòdia dels seus fills. "La meva principal prioritat ha estat sempre la protecció dels meus fills petits, als quals intento i intentaré garantir el seu benestar emocional i la defensa del seu dret a la intimitat. Justament per això m'he negat a cedir la guarda i custòdia dels meus fills".

Angela CasaMainat

Angela Dobrowolski, sortint de casa seva tapant-se el rostre / Telecinco

Es queixa del tracte rebut per part d'alguns mitjans

Finalment, la parella de Josep Maria Mainat es queixa del tracte que està rebent per part d'alguns mitjans de comunicació, que estan fent "judicis paral·lels". M'està sent especialment difícil, a causa del tractament que determinats mitjans de comunicació estan donant als fets en forma d'especulacions, persecucions i judicis paral·lels. Lamentablement, no tinc la capacitat de canviar de domicili quan els mitjans de comunicació assetgen la porta de casa meva. No puc ocultar-me o evitar el setge al qual estic sent sotmesa".