Uns dels escenaris del xou Mainat -el cas que ha posat de nou de moda el famós productor televisiu i excantant de La Trinca-, la mansió que Angela Dobrowolski i el Josep Maria Mainat compartien... ja està buida.

Aquest matí la comitiva judicial, escortada per diversos agents dels Mossos d'Esquadra, han accedit a la casa i ha fet fora la dona de Mainat. La magistrada que porta el divorci així ho va ordenar, que ha demanat que sigui la residència de l'home i dels dos fills que tenen en comú, que encara són menors d'edat.

Cal recordar que la dona, Angela Dobrowolski, de 37 anys i de nacionalitat alemanya i espanyola, està acusada d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa. Segons el jutge i els Mossos, va intentar matar Mainat amb una injecció d'insulina. La dona no pot sortir del país i ha d'estar a més de 1.000 metres del multimilionari i dels fills.

Sense xous

Sense oposar resistència, la dona ha agafat quatre maletes i ha sortit pel pàrquing, sense les perruques que utilitzava els darrers dies i sense fer cap de les estridències que han protagonitzat aquest xou les darreres setmanes. 

S'ha intentat amagar de la premsa a la part posterior d'un vehicle, tal com es pot veure en el vídeo que ha publicat Europa Press.

Després de marxar de la mansió, on vivia ella i algunes persones més, la policia i la comitiva judicial han retornat la propietat als seus legítims propietaris. Ja en mans de Mainat, s'ha canviat el pany de la porta.