El titular del jutjat d'instrucció número 4 d'Arenys de Mar (Maresme), en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dimecres la llibertat amb càrrecs per a l'esposa del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, de qui s'està divorciant.

Llibertat amb càrrecs sense mesures cautelars per Angela Dobrowolski

La dona va ser arrestada pels Mossos d'Esquadra aquest dimarts al matí juntament amb el seu suposat amant, el famós Gabriel, mentre intentaven entrar a la segona residència de Mainat, a Canet de Mar, després de l'avís dels veïns. Tots dos estan investigats per temptativa de robatori amb força en casa habitada.

Ni fiscalia ni acusació particular han demanat cap mesura cautelar, i el jutge només ha decretat que han d'estar a disposició del jutjat sempre que se'ls requereixi.

Josep Maria Mainat / EFE

Imatge d'arxiu de Josep Maria Mainat / EFE

Ha passat la nit a comissaria

Dobrowolski va presentar aquest dimarts a la tarda una petició d'habeas corpus, però el jutge la va desestimar. La dona també està sent investigada per un presumpte intent d'assassinat contra el seu marit.

Concretament, la dona hauria intentat acabar amb la seva vida injectant-li insulina, amb l'objectiu, presumptament, de cobrar l'herència. Dobrowolski té una ordre d'allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú. La parella està en tràmits de divorci.