Més capítols del cas Mainat. Aquest dimecres s'ha conegut que Angela Dobrowolski, la dona de Josep Maria Mainat i qui els Mossos creuen que va intentar matar el productor televisiu i excantant de la Trinca, també va agredir físicament al seu marit, a la seva germana i a un dels fills de Mainat.

Aquestes agressions, que s'emmarquen en tot el cas Mainat, s'han conegut per informacions que ha facilitat l'advocada de Mainat al jutge que ha de portar el divorci de la parella. En aquest tipus de casos les parts aporten tota la informació rellevant possible per tal d'acceptar els tràmits i proposar mesures cautelars.

Agressions de la dona contra Mainat i un fill d'ell

La defensa de Mainat ho va notificar per tal de poder tenir més pes de cara al procediment judicial pel que fa a la custòdia dels dos fills menors d'edat que tenen Dobrowolski i Josep Maria Mainat.

Segons la defensa de Mainat, la dona va atacar al mateix productor i també a la seva germana i a un dels fills majors d'edat que Mainat té d'una altra relació.

Angela, la dona acusada de voler matar a Josep Maria Mainat

Angela, la dona acusada de voler matar a Josep Maria Mainat

En els casos que es detallen, que són del 6, 7 i 8 d'agost -posterior al presumpte intent d'assassinat-, es van haver d'activar unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques i també efectius dels Mossos d'Esquadra.

Va voler emportar-se els nens

Angela Dobrowolski també va anar a veure Mainat a principis d'agost a la casa que tenen a Canet de Mar, on es va exiliar després de l'intent d'assassinat. Es va intentar emportar els dos nens, els dos menors d'edat, i va agredir a mossegades un fill de Mainat, de més edat i d'una relació anterior del productor amb una altra dona. Els Mossos van poder fer fora la dona de casa de Mainat.

Davant de la policia, l'acusada nega totes les agressions i defensa que va ser Mainat qui la va agredir en dues ocasions. El jutge no va creure la versió de la dona i no va aplicar mesures cautelars contra el productor.

Igualment, les causes, com la de l'intent d'assassinat i les per lesions i violència masclista, segueixen obertes a l'espera que el jutge i els Mossos acabin les investigacions.