Angela Dobrowolski, la dona que encara està casada amb Josep Maria Mainat, l'excantant de La Trinca i productor televisiu, ha parlat per primer cop fora del jutjat de l'intent d'assalt a la casa de Canet de Mar (Maresme). En declaracions a mitjans de comunicació, Dobrowolski ha assegurat: «És el domicili familiar i tinc dret a entrar-hi perquè encara no hi ha divorci en ferm».

Dobrowolski ha explicat aquest dimecres a Telecinco que la seva entrada a l'habitatge «es pot interpretar de moltes formes», i ha recalcat que no estava ocupant cap casa perquè és un lloc on vivia cada dia amb Josep Maria Mainat, però que algú va canviar la clau.

Acostumava a entrar escalant a casa, quan "Mainat la deixava fora de casa"

La dona ha assegurat que Mainat la deixava fora de casa moltes vegades i així va ser com va començar a escalar, i que la nit que van entrar a la casa de Canet de Mar van entrar escalant «perquè és el que estava acostumada a fer».

Angela Mainat

Angela Dobrowolski, en una imatge d'arxiu sortint dels jutjats de Barcelona, amb el seu exadvocat Jorge Albertini 

«No hi ha un divorci oficial encara, jo era al carrer, el meu marit m'ha desnonat de l'habitatge familiar sense utilitzar-lo i tinc el meu dret a entrar a la casa perquè encara no hi ha divorci ni sentència», ha assegurat.

“Està fent mal als nens”

Angela Dobrowolski assegura que tot i haver intentat un acord amistós amb Mainat, el famós productor s'ha tancat en banda i no vol saber res d'ella. Fins i tot, ha explicat que ha demanat recórrer l'ordre d'allunyament que li va imposar el jutge -després de no enviar-la a presó pel presumpte intent d'assassinat del mes de juny- i argumenta que Josep Maria Mainat va demanar l'ordre perquè no li van agradar les persones de qui es va envoltar a l'inici del procés de separació «i per això ha separat a una mare i els seus fills», i ha assegurat que Mainat només pensa en ell i que està fent mal a uns nens.

Angela Dobrowolski ha manifestat que ella està tranquil·la perquè és innocent, però que Mainat «és capaç d'arribar finsi tot a la presó», i ha assegurat que ella està disposada a cedir fins on li permeti la seva dignitat perquè només demana una solució digna.