Angela Dobrowolski va acumulant presumptes delictes i fets violents a l'esquena. Va intentar matar, sempre segons la versió policial, el seu marit, Josep Maria Mainat amb una injecció amb insulina. Però també va mossegar un dels fills de Mainat i, segons s'ha pogut saber ara, també va intentar atropellar amb el cotxe un treballador de Mainat.

Tots aquests incidents violents els ha donat a conèixer la defensa de Mainat en el procés judicial que tenen obert contra Dobrowolski per la custòdia dels dos fills menors d'edat que tenen en comú amb ella.

Va atacar un treballador de Mainat

Aquest darrer incident que s'ha conegut ara el va protagonitzar Angela Dobrowolski amb el seu cotxe, que va perseguir un treballador de l'empresa de Mainat i li va donar diversos cops amb el mateix vehicle a la part de darrere del cotxe. Tots els fets violents que la defensa de Mainat han posat en coneixement del jutge són posteriors a l'intent d'assassinat que també s'està investigant al jutjat número 32 de Barcelona, on la dona del famós productor i excantant de La Trinca està imputada per una temptativa d'assassinat.

Mainat Casa

Josep Maria Mainat ha posat en coneixament del jutge els fets violents de la seva dona, Angela Dobrowolski

Segons la versió de Mainat que recull RAC1, la dona va donar cops al cotxe del treballador del multimilionari i després va baixar del vehicle i s'hi va posar davant reptant-lo a atropellar-la. Per sort, ningú va resultar ferit.

Demostrar sis mesos sense drogues

Josep Maria Mainat ha demanat al jutge que porta el cas que retiri la potestat parental a la dona fins que demostri que ha estat sis mesos sense consumir drogues. La defensa del productor també ha demanat que el jutge ordeni, un altre cop, que Angela Dobrowolski abandoni la mansió que tenen al barri d'Horta de Barcelona i que ella ha convertit en una residència del vici i una casa de barrets.

Passejant per la Rambla

El famós productor s'ha deixat veure aquest dijous al migdia a la Rambla de Barcelona.

Completament tapat, amb una mascareta i una caputxa, el trinco s'ha passejat pel centre de Barcelona. S'ha fet fer una foto i l'ha penjat a Twitter. Sembla que sigui complicat que hi hagi més capítols d'aquest xou Mainat, però tot pot ser, i més si ve de part del magnat de la televisió.