La Policia Nacional continua buscant Andrey Peña, de 18 anys, i Alexandro Cioplea, de 19, desapareguts el passat 4 d'octubre durant les Festes del Pilar de Saragossa.

Tots dos són amics i no s'ha sabut res d'ells des d'aleshores, la qual cosa manté preocupades les seves respectives famílies, informa Heraldo de Aragón.

Els desapareguts van estudiar junts a la mateixa escola

 

Andrey té el cabell rapat i ulls castanys, pesa 1,75 metres i pesa 80 quilos. Una persona va veure'l el mateix divendres, 4 d'octubre, al carrer Sevilla de la ciutat. Pel que sembla, anava "en mal estat i cabotejant" en direcció a casa seva, on mai no va arribar. A les 48 hores, la seva família va interposar una denúncia per desaparició.

Alexandro, pel seu costat, viu al barri de Las Delicias, té els ulls verds i el cabell castany. "No és un noi problemàtic, està content en la feina i no sabem per què se n'ha anat de casa", ha indicat la seva mare, Alba.

"Hem rebut diverses trucades de persones que creuen haver-lo vist en diferents punts de la ciutat i ho hem fet saber a la Policia", ha afegit Alba. Els dos joves desapareguts van estudiar junts en la mateixa escola. "Van perdre la relació després, però la van recuperar anys més tard", conclou.