Un jove de Prades, al Baix Camp (Camp de Tarragona), ha denunciat als Mossos d'Esquadra les amenaces rebudes en una carta anònima d'un suposat grup de veïns per la seva condició d'homosexual i de drag-queen.

Segons ha explicat la víctima, Isaac o Gal·la Rouge, al febrer i al juny ja va rebre dues cartes en què l'insultaven per la seva condició, però dimarts va rebre un tercer escrit en què li exigien que si no es comporta "com una persona normal", que marxi del poble o que s'atengui "a les conseqüències".

"Persona normal"

En el text demanen al jove que "es comporti com una persona normal" i que deixi d'actuar amb "una aberració malaltissa" vestint-se de dona. En l'amenaça fins i tot asseguren que "dóna una mala imatge de Prades" i creu que els avis del jove (ja mort) "passarien vergonya d'ell".

"Marxa de Prades i no tornis fins que no siguis una persona normal", li diuen en l'escrit que els Mossos ja estan investigant.

foto 3681917

Imatge del missatge que va rebre el jove a casa seva

L'alcadessa del poble, al costat del jove

En una publicació, el jove ha reivindicat que no canviarà, que no té "cap tipus de por" i que no pensa marxar del poble. L'alcaldessa, Lídia Bargas, s'ha reunit amb la víctima per expressar-li el seu suport i l'Ajuntament ha penjat la bandera LGTBI a la façana.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus han obert una investigació per tal d'esclarir els fets.