La Guàrdia Civil ha detingut dos homes a Pinto (Madrid), ambdós espanyols, de 34 i 55 anys, per fer-se passar per dones en una pàgina web de contactes i amenaçar els usuaris de difondre les seves imatges de contingut sexual entre els seus familiars. Els autors podrien haver obtingut un benefici superior als 8.000 euros.

Els homes amenaçaven els usuaris de difondre les seves imatges de contingut sexual entre els seus familiars

 

L'extorsionador i el seu col·laborador presumptament s'havien fet passar per dones per gravar les trobades en una pàgina web de contactes extramatrimonials i així utilitzar posteriorment el material com un instrument d'intimidació.

La investigació es va iniciar a finals de l'any passat quan una de les víctimes va acudir a la Guàrdia Civil per denunciar que estava sent extorsionat per algú que havia obtingut imatges seves d'índole sexual i a qui ja li havia subministrat molts diners davant de l'amenaça de difondre-les als seus familiars.

Els autors haurien obtingut un benefici superior als 8.000 euros

 

Els agents van aconseguir identificar l'autor dels fets i el seu col·laborador, que tenia antecedents per un delicte contra el patrimoni. La investigació continua oberta i no es descarta la localització de més víctimes.