Un agent de la Policia Nacional que estava fora de servei ha detingut un home que anava pel carrer amb un ganivet per tallar pernil i proferint amenaces.

Els fets van passar el dimarts, al voltant de les 18.30 hores, al carrer Vicenç de Paul del barri d'Orriols, a València. L'agent, que anava de paisà i no estava treballant, va veure l'home espantant els vianants que tenia a prop i va decidir intervenir.

L'home es va encarar a l'agent

El policia va decidir trucar a la Sala 091 per demanar reforços. Una patrulla de la Policia Local passava casualment per allà, i va demanar-los col·laboració, segons indica el Levante – El Mercantil Valenciano.

A continuació l'agent es va identificar com a Policia Nacional a l'home i li va demanar que soltés el ganivet. Però el detingut va negar-se i es va girar cap al policia amb el ganivet a la mà.

Es va acabar rendint

L'agent va treure la seva arma i li va demanar que soltés el ganivet i es tirés a terra, al mateix temps que la resta de policies locals s'aproximaven a ell, també armats. En veure's rodejat, es va rendir i les autoritats van procedir a detenir-lo.

Tenia intenció de matar

Una patrulla de la Policia Nacional va arribar fins al lloc dels fets. Va ser aleshores que van descobrir que l'home es dirigia cap a la casa d'un conegut amb el qual tenia problemes econòmics. A més, el detingut també va confessar que minuts abans havia estat a punt d'apunyalar un home que estava passejant el gos per la zona.

Tal com indica el diari valencià, el sospitós presumptament se li hauria acostat esgrimint el ganivet, dient-li que l'anava a matar, i suposadament l'hauria agafat del coll i intentat clavar-li l'arma blanca.

Detingut amb càrrecs

La Policia Nacional l'ha detingut pels presumptes delictes d'amenaces i temptativa d'homicidi. Ara continuen investigant per esclarir les causes d'aquest accident.