La Guàrdia Civil de Picassent, a València, ha detingut un home de 40 anys que, després de ser acomiadat de la seva feina, es va presentar a casa del seu cap amb una arma de foc i el va amenaçar de mort. El detingut li va mostrar una arma de foc i una bala al seu cap, i li va deixar anar una aterridora amenaça: "aquesta bala és per a tu".

L'home va trucar immediatament a la Guàrdia Civil per avisar que aquest home s'havia presentat al seu domicili, a Xiva (València), amb l'arma. Després de la denúncia, els agents van iniciar l'operació Serial, en col·laboració amb la Policia Local d'Alcàsser, i van aconseguir identificar el sospitós. Després d'això, van establir un operatiu de recerca.

La susdita recerca va acabar el dia després, quan els agents van localitzar i van detenir l'autor dels fets per un supòsit delicte d'amenaces de mort i un altre de tinença il·lícita d'armes.

Van trobar un arsenal i 62 mòbils a casa seva

La policia va registrar la casa del sospitós i un magatzem de la seva propietat, i va trobar dues armes de foc, munició diversa, grillons d'ús policial, cordons utilitzats per a immobilitzar a persones, fundes de carregador, diverses armes blanques i 62 telèfons mòbils.

L'autor dels fets va ser detingut a la localitat d'Alcàsser, i les diligències han estat lliurades al jutjat de primera instància i Instrucció número 3 de Picassent.