La Guàrdia Civil investiga la mort de dos subsaharians que han aparegut sense vida al costat d'un petit braser en un cortijo de Yegen, a l'Alpujarra de Granada, en el qual van ser acollits pel seu amo quan li van demanar empara, segons ha informat l'institut armat.

Els cossos sense vida del dos, encara sense identificar, no presentaven signes de violència, per la qual cosa, a falta del resultat de l'autòpsia, tot apunta que van poder morir per inhalació de monòxid de carboni, ja que a l'habitació en la que trobaven hi havia un petit braser.

Van demanar allotjament fa uns dies

Va ser fa uns dies quan aquestes dues persones van aparèixer per aquest petit poble de l'Alpujarra granadina demanant empara, segons la Guàrdia Civil, que explica que un veí els va cedir un cortijo de la seva propietat.

L'amo de la finca es va apropar al cortijo poc abans de les 11 hores d'ahir dimecres i va trobar els dos sense vida i sense signes de violència en una de les habitacions de la finca. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes de les morts.