La Policia Nacional ha alliberat a Sevilla un home que havia estat retingut en un habitatge per cinc dones a qui devia gran quantitat de diners pels seus serveis sexuals.

Un home retingut per cinc dones a qui devia diners per sexe

Segons un comunicat difós aquest dissabte per la Policia, els fets van passar aquest dijous en un habitatge del barri sevillà de Nervión i en l'operació ha estat detingut l'home per estafa i les cinc dones per un delicte de retenció il·legal.

Pel que sembla, l'home hauria mantingut durant tota la nit relacions sexuals amb les cinc dones i va consumir també diferents substàncies estupefaents, sense abonar els serveis prestats, per la qual cosa va arribar a contreure un deute de més de 3.000 euros.

Un client habitual que sempre abans havia pagat

Quan, després d'un avís, els agents van arribar a l'habitatge van comprovar que era utilitzada com una casa de cites i que a l'interior es trobaven fins a cinc dones, que en ser interrogades van assegurar que només havien mantingut una forta discussió entre elles però que ja s'havia resolt.

Davant de la insistència dels policies per saber què havia passat, una de les dones va confessar que al bany de l'habitatge tenien tancat un client, ja que es negava a pagar els serveis sexuals que havia rebut amb totes elles. Les dones van indicar als policies que era un client habitual i que sempre havia abonat els serveis prestats.

prostitutes policia / arxiu|arxivament

La policia ha alliberat un home retingut per cinc dones que no havia pagat pels serveis sexuals que li havien prestat / Arxiu

Ell detingut per estafa; elles, per detenció il·legal

L'home que es trobava tancat en un bany del domicili va reconèixer els agents que havia mantingut relacions sexuals amb diverses noies durant tota la nit i que fins i tot havia estat bevent, menjant i consumint substàncies estupefaents, encara que no disposava de diners per abonar els serveis, motiu pel qual les dones l'havien tancat contra la seva voluntat.

Després de les declaracions de totes les parts, efectius de seguretat ciutadana de la Comissaria de Districte de Nervión van procedir a la detenció de les cinc dones per un delicte de detenció il·legal i de l'home per un delicte d'estafa i posteriorment van ser posats a disposició judicial.